Naptár
2023. Szeptember
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Szakmai partnereink

Facebook

Kövessen minket

Facebookon!

Megbízható bolt

Szállító partnerünk

50.000Ft  feletti (nettó) vásárlás esetén ingyenes a szállítás.

A kiszállítás munkanapokon 8:00-16:00 óra között történik.

Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Activelight Handy gyógylámpa + szinterápiás készlet + könyv

Activelight Handy gyógylámpa + szinterápiás készlet + könyv

Activelight Handy gyógyfénylámpa színterápiával + ajándék színterápiás készlet + könyv
Kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően könnyen magával viheti és bárhol használhatja
Ergonómikus, kézreálló formatervezés
20W-os halogén izzó teljesítmény
Polarizáció foka nagyobb, mint 99% 
Színterápiás készlet (sárga, piros, kék, zöld, lila, narancs, rózsaszín)
Eltelt kezelési időre figyelmeztető hangjelzés


 A történelem során, számtalan módon használták a fényt és a színeket, mint a gyógyítás eszközét terápiás célokra. A lézer felfedezése a XX. század közepén a fénnyel való gyógyítást egy teljesen új úton indította el. Az orvostudomány hamar felfedezte a lézerben lévő lehetőségeket. A terápia úttörője Mester Endre, a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem professzora volt. A nagy energiájú, kemény lézert a sebészeti gyakorlatban, a kis energiájú, lágy lézereket pedig terápiás célokra kezdték használni. A lágy lézerek gyógyító hatása hamar megmutatkozott. Sejtkárosodást nem okoz, segíti a beteg sejtek eredeti funkciójának visszaállítását. Javítja a sejtekben az oxigénellátást, az erek újraképzősét, az ellenanyag termelést, a vérkeringést. Csökkenti a gyulladásokat, az ödémákat. Alkalmazása megindítja az egyáltalán nem, vagy igen nehezen gyógyuló sebek gyógyulását, fájdalomcsillapító, gyulladást csökkentő hatású.

A terápiás eredményeket látva egy magyar kutatócsoport dr. Fenyő Márta biofizikus vezetésével elkezdte vizsgálni, hogy a lézer mely komponense eredményezi a nagyfokú gyógyulási folyamatot. A választ a lézerfény polarizáltsága jelentette. Ezt az eredményt felhasználva készítettek egy olyan speciális lámpát, amelynek fénysugara - a lézerhez hasonlóan - polarizált. Hamar beigazolódott, hogy az új lámpa gyógyítás terén felveszi a versenyt a lézerfénnyel. A lézerhez képest egyszerűbb és biztonságos használatának köszönhetően a nemcsak szakemberek használhatják, hanem mindenki otthon, számos egészségügyi problémára!

A szabadalmi jogok változása miatt lehetőség nyílt egy új, kiváló minőségű gyógylámpa kifejlesztésére és gyártására.
Az Activelight lámpa egyesíti magában az elmúlt évek kutatásainak eredményét. Egy speciális, nagyon jó minőségű filternek köszönhetően a kilépő fény szinte teljesen polarizált, nagyobb, mint 99%-ban! A lámpa kiszűri az infravörös sugárzást is, ezért nem melegszik a bőr felülete és ez hosszabb kezelést tesz lehetővé. A készülék nem tartalmaz törékeny üveg alkatrészt, ezért könnyű a súlya és ellenáll a külső behatásoknak. Miért venne mást, ha ezt a magyar terméket is megveheti rendkívül kedvező áron?


 • A Magyar Termék Nagydíj® az egyik legnagyobb presztizsű minőségi díj Magyarországon. Célja, hogy elismerjék a Magyarországon gyártott termékek magas minőségi színvonalát, és ezáltal egyértelmű segítséget nyújtson a fogyasztóknak a minőségtudatos választásban.

  A kiírók tanácsában és zsűrijében részt vesz többek között a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, a TÜV SÜD KERMI Minőségellenőrző és Szolgáltató Kft., az Industorg – Védjegyiroda Minőségügyi Kft., valamint az Eximbank Magyar Export – Import Bank ZRt.

  A többfordulós értékelés alapján a szakmai zsűri:

  • megvizsgálta az Activelight gyógylámpákhoz kapcsolódó dokumentumokat (jótállás, használati útmutató, vevő-tájékoztató, az Egészségügyi Minőségfejlesztési és Kórháztechnikai Intézet által kibocsátott EK Tanúsítvány)
  • a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság laboratóriumában tesztelte az Activelight gyógylámpák minőségét
  • valamint megállapította, hogy a cég termékei, szolgáltatásai minőségével, biztonságával kapcsolatban nem állt hatósági ellenőrzés alatt.

  Ezek alapján úgy döntött, hogy az Activelight gyógylámpák megérdemlik a Magyar Termék Nagydíjat!

 • Szállítási idő
  Raktárkészlettől függően változó (Legtöbb esetben 2-8 munkanap)
  Figyelmeztetés!
  A kockázatokról és a szakszerű használat érdekében, olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
  Cikkszám
  ACT01
Webáruház készítés