Termék részletekThuasne PDC Nyaki ortézis merev szerkezetű szellőző rögzítő

Thuasne PDC Nyaki ortézis merev szerkezetű szellőző rögzítő
  • Thuasne PDC Nyaki ortézis merev szerkezetű szellőző rögzítő
  • Thuasne PDC Nyaki ortézis merev szerkezetű szellőző rögzítőEgy- és kétoldali immobilizálást megvalósító adaptálható nyakortézis. Könnyű kezelhetőség, fájdalommentes mozgás. Biztonságos támasztó funkció egy- és/vagy mindkét oldalon.

INDIKÁCIÓ
Egyoldali immobilizálás: a nyakcsigolya valamennyi egyoldali, krónikus recidiváló gátoltsága és traumák utáni fájdalmas mozgatása

Kétoldali immobilizálás: a kis csigolyaizületek fájdalmas elcsúszása, rheumatikus, kopásos, vagy egyéb okból kialakult kóros állapot. Nyakcsigolya-műtétek, vagy nyaki csigolya traumák utáni állapot.

A PDC az egy- és kétoldali immobilizálást biztosító orthopediai nyakrögzítők megfelelő szintézise, egyesítve ezek minden előnyös tulajdonságát. A mindkét oldalon egyszerűen kioldható merevítő-kapocs lehetővé teszi szükség szerint a bal-, illetve a jobb oldal immobilizálását. A célzottan immobilizálható ventrális kapocs ugyanakkor megfelelő támasztó funkcióval rendelkezik. A dorsalis tartást a komprimalt habszivacs tépőzár és annak speciális, előírt varrata adja, lehetővé téve a flexiót is. A feszített habszivacs biztosítja a járom-, a szegy- és a kulcscsont nyomásmentességét. A ventrális mélyedés csökkenti az elülső nyaki oldalon a hő- és szorosság érzetet, ami különösen pajzsmirigybetegeknél előny. A nyaktámasz igen kellemes viselési tulajdonságokkal rendelkezik, amit a bőrbarát alapanyagok, az alacsony önsúly és a anatómiailag megfelelő forma biztosítanak.

TISZTÍTÁS
Kézmeleg, vízben, semleges mosószerrel tisztítható a habszivacs-felület és a pamut bevonat egyaránt. A merevítő kapcsot egyszerűen töröljük át nedves ruhával.

 

TB

 

 

  • Cikkszám
    T492113
Webáruház készítés