Termék részletekMobalux tusolózsámoly, teleszkópos, állítható magasságú

Mobalux tusolózsámoly, teleszkópos, állítható magasságú

A Mobalux tusolószék család tagjai könnyebbé teszik mindennapjait.
Legyen szó a tisztálkodásról akár a zuhany alatt, a mosdónál, a fürdőkádban: a test ápolása és a tisztálkodás a mindennapok egyik legszemélyesebb igénye.
A teleszkópos lábak alkalmassá teszik különböző ülésmagasságok beállítását, továbbá lejtős zuhanytácában az ülés vízszintesbe állítását.

Ezért sem akarunk legkevésbé sem lemondani erről a lehetőségről. A Mobalux biztonságot nyújt Önnek a fürdőszobában, jó érzést - nap mint nap.
Széles variációs lehetőséget kínálunk Önöknek: A Mobalux több mint egyszerű tusolózsámoly bár, "csak" annak is tökéletes. Nagyobb erőkifejtés vagy segítség nélkül olyanná alakíthatja, amilyenre szükség van. A lábak behelyezése olyan egyszerű, mint amilyen biztonságos. Ugyanígy különösebb gond nélkül szerelhetők a kartámaszok és a háttámla is, melyet az ötletes rögzítés tesz lehetővé. A Mobalux a lehető legmagasabb fokú szabadságot nyújtja a legkisebb erőfelhasználás mellett, segítve a napi testápolást. Élvezze a zuhanyozást! A Mobalux csúszásmentes gumi lábaival és ergonómikus ülőfelületével segít ebben, hiszen biztonságot és kényelmet nyújt. A legszűkebb helyen is jól tudja használni, hiszen a kartámaszokat és a háttámlát is úgy helyezheti el, ahogy a hely megkívánja. A Mobalux minden tekintetben alkalmazkodik az Ön igényihez.

 

Anyag: 
műanyag, alumínium
Teljes hosszúság: 39cm
Teljes magasság: 58cm (+12cm-rel lehet magasítani)
Súlya: 4,2
  • Figyelmeztetés!
    A kockázatokról és a szakszerű használat érdekében, olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
    Cikkszám
    301395-2
Webáruház készítés