Termék részletekDANSAC NOVALIFE 2 MIDI OPEN 1315-43 ÜRÍTHETÕ, KÉTRÉSZES ZSÁK ZÁRÓSZERKEZETTEL, 43 MM, 440 ML,TESTSZÍNŰ

DANSAC NOVALIFE 2 MIDI OPEN 1315-43 ÜRÍTHETÕ, KÉTRÉSZES ZSÁK ZÁRÓSZERKEZETTEL, 43 MM, 440 ML,TESTSZÍNŰ
 • DANSAC NOVALIFE 2 MIDI OPEN 1315-43 ÜRÍTHETÕ, KÉTRÉSZES ZSÁK ZÁRÓSZERKEZETTEL, 43 MM, 440 ML,TESTSZÍNŰ
 • DANSAC NOVALIFE 2 MIDI OPEN 1315-43 ÜRÍTHETÕ, KÉTRÉSZES ZSÁK ZÁRÓSZERKEZETTEL, 43 MM, 440 ML,TESTSZÍNŰ

A termék OEP támogatott.

Használat elött olvassa el a használati útmutatót és kérdezze meg kezelőorvosa véleményét! ISO: 09 18 - SZTÓMATERÁPIÁS SEGÉDESZKÖZÖK
Szakképesítési követelmény: sebészet, gyermeksebészet, urológia, klinikai onkológia, sugárterápia, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, szülészet-nőgyógyászat, gyermeknőgyógyászat.
Kiegészítő feltételek, megjegyzések az indikációhoz: A kihordási időre rendelhető mennyiség egy sztómára vonatkozik. Tápcsatornán kialakult fisztula esetén nyitott sztómazsákból naponta 1 db rendelhető. A kihordási időre azonos eszköz többféle típusa is rendelhető azzal a megkötéssel, hogy ezen eszközök együttes mennyisége az egyes termékek rendelhető mennyiségei közül az alacsonyabbat nem haladhatja meg.
ISO: 09 18 04 - Egyrészes, zártvégű zsákok
Indikáció: Enterostoma. A Dansac Nova 1 zárt zacskókat kolosztómásoknak tervezték. Nemcsak a jól ismert GX hidrokolloid tapadó felülettel látták el, hanem olyan filterrel is, ami nem engedi a kellemetlen szagokat átáramolni, valamint csökkenti a vákuumosodás és ballonosodás veszélyét. A zacskó mindkét oldalát vízlepergető, nem-szőtt anyaggal borították be.
• Zárt zacskó
• Testszínű és átlátszó
• Normál, Maxi és Mini

 

Vényt is beváltunk, de kérem, ne itt rendelje meg a terméket, hanem keressen minket elérhetőségeinken vagy személyesen boltjainkban!

 • Cikkszám
  131543
  Min. rendelhető mennyiség
  30 db
  Választható mennyiségek
  30 db, 60 db, 90 db, 120 db, ...
Webáruház készítés