Termék részletekDANSAC NOVALIFE 2 MIDI 1302-55 ZÁRT, ÁTLÁTSZÓ ZACSKÓ, 55 MM, 350 ML

DANSAC NOVALIFE 2 MIDI 1302-55 ZÁRT, ÁTLÁTSZÓ ZACSKÓ, 55 MM, 350 ML
  • DANSAC NOVALIFE 2 MIDI 1302-55 ZÁRT, ÁTLÁTSZÓ ZACSKÓ, 55 MM, 350 ML
  • DANSAC NOVALIFE 2 MIDI 1302-55 ZÁRT, ÁTLÁTSZÓ ZACSKÓ, 55 MM, 350 ML

A termék OEP támogatott.

Használat elött olvassa el a használati útmutatót és kérdezze meg kezelőorvosa véleményét! ISO: 09 18 - SZTÓMATERÁPIÁS SEGÉDESZKÖZÖK
Szakképesítési követelmény: sebészet, gyermeksebészet, urológia, klinikai onkológia, sugárterápia, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, szülészet-nőgyógyászat, gyermeknőgyógyászat.
Kiegészítő feltételek, megjegyzések az indikációhoz: A kihordási időre rendelhető mennyiség egy sztómára vonatkozik. Tápcsatornán kialakult fisztula esetén nyitott sztómazsákból naponta 1 db rendelhető. A kihordási időre azonos eszköz többféle típusa is rendelhető azzal a megkötéssel, hogy ezen eszközök együttes mennyisége az egyes termékek rendelhető mennyiségei közül az alacsonyabbat nem haladhatja meg.
ISO: 09 18 04 - Egyrészes, zártvégű zsákok
Indikáció: Enterostoma. A Dansac Nova 1 zárt zacskókat kolosztómásoknak tervezték. Nemcsak a jól ismert GX hidrokolloid tapadó felülettel látták el, hanem olyan filterrel is, ami nem engedi a kellemetlen szagokat átáramolni, valamint csökkenti a vákuumosodás és ballonosodás veszélyét. A zacskó mindkét oldalát vízlepergető, nem-szőtt anyaggal borították be.
• Zárt zacskó
• Testszínű és átlátszó
• Normál, Maxi és Mini

 

Vényt is beváltunk, de kérem, ne itt rendelje meg a terméket, hanem keressen minket elérhetőségeinken vagy személyesen boltjainkban!

  • Cikkszám
    130255
Webáruház készítés