Termék részletekDANSAC NOVALIFE 1 MAXI OPEN 915-10 ÜRÍTHETÕ, EGYRÉSZES ZSÁK, ZÁRÓSZERKEZETTEL, 10-70X90 MM, 550 ML

DANSAC NOVALIFE 1 MAXI OPEN 915-10 ÜRÍTHETÕ, EGYRÉSZES ZSÁK, ZÁRÓSZERKEZETTEL, 10-70X90 MM, 550 ML

A termék OEP támogatott.

Használat elött olvassa el a használati útmutatót és kérdezze meg kezelőorvosa véleményét! ISO: 09 18 - SZTÓMATERÁPIÁS SEGÉDESZKÖZÖK
Szakképesítési követelmény: sebészet, gyermeksebészet, urológia, klinikai onkológia, sugárterápia, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, szülészet-nőgyógyászat, gyermeknőgyógyászat.
Kiegészítő feltételek, megjegyzések az indikációhoz: A kihordási időre rendelhető mennyiség egy sztómára vonatkozik. Tápcsatornán kialakult fisztula esetén nyitott sztómazsákból naponta 1 db rendelhető. A kihordási időre azonos eszköz többféle típusa is rendelhető azzal a megkötéssel, hogy ezen eszközök együttes mennyisége az egyes termékek rendelhető mennyiségei közül az alacsonyabbat nem haladhatja meg.
ISO: 09 18 04 - Egyrészes, zártvégű zsákok
Indikáció: Enterostoma. A Dansac Nova 1 zárt zacskókat kolosztómásoknak tervezték. Nemcsak a jól ismert GX hidrokolloid tapadó felülettel látták el, hanem olyan filterrel is, ami nem engedi a kellemetlen szagokat átáramolni, valamint csökkenti a vákuumosodás és ballonosodás veszélyét. A zacskó mindkét oldalát vízlepergető, nem-szőtt anyaggal borították be.
• Zárt zacskó
• Testszínű és átlátszó
• Normál, Maxi és Mini

 

Vényt is beváltunk, de kérem, ne itt rendelje meg a terméket, hanem keressen minket elérhetőségeinken vagy személyesen boltjainkban!

 • Cikkszám
  91510
  Min. rendelhető mennyiség
  10 db
  Választható mennyiségek
  10 db, 20 db, 30 db, 40 db, ...
Webáruház készítés